Porovnanie konkurenčného prostredia start-up podnikov v regiónoch Bratislava a Viedeň - Šrenkel, Ľudovít
Bližší popis jednotlivých mikroregiónov. Charakteristika start-upov v jednotlivých mikroregiónoch. Podporné programy pre start-upy v regiónoch Bratislava, Viedeň. Pri porovnávaní regiónu Viedne a Bratislavy možno nájsť viacero odlišností, ktoré posúvajú do konkurenčnej výhody práve Viedeň.