Ekonomické a odborné vzdelávanie pri výučbe cudzích jazykov - Melušová, Elena, 1953-
Problematika formovania odbornej jazykovej kompetencie. Výučba odborného cudzieho jazyka odborníkmi - ekonómami alebo lingvistami. Synonymia v odborných jazykoch.