<The> Role of the School in Handling the Problem of Bullying - Majcherová, Katarína
Šikanovanie a agresia v školskom prostredí a hľadanie riešení týchto problémov. Systémy hodnoty a faktory, ktoré ich ovplyvňujú a prispievajú k týmto druhom správania mládeže. Hodnoty a kvality vzťahov v rodinách i voči ostatným ľuďom.