Teoretické východiská a charakteristika parciálnej časti empirického výskumu projektu KEGA č. 006EU-4/2013 - Matulčíková, Marta, 1964-
Zisťovanie názorov zamestnávateľských subjektov a rozvoj ekonomického vzdelávania. Dôležitosť ekonomického vzdelávania a uplatnenie absolventov neekonomických študijných odborov na trhu práce.