Výzvy riadenia ľudských zdrojov v kontexte zdravotníckych organizácií - Jankelová, Nadežda, 1966-
Kvalitné riadenie ľudských zdrojov v zdravotníctve a ich implemetncácia v prostredí zdravotníckych zariadení. Zvyšovanie efektívnosti zdravotníctva v rámci Národného programu reforiem v oblasti ekonomického rozvoja.