Daňové stimuly uplatňované v Lotyšsku a v SR - Ďurinová, Ivona, 1964-
Daňové stimuly ako podstatná a neoddeliteľná časť daňovej politiky každého štátu. Uplatňovanie daňových stimulov v Lotyšsku a na Slovensku.