Investičné stimuly ako významný zdroj financovania investičných projektov v Slovenskej republike - Vidová, Jarmila, 1967-
Investičné stimuly - teoretické východiská, podstata a význam. Kritériá na poskytovanie investičných stimulov. Analýza poskytovania investičných stimulov v Slovenskej republike a ich efektívnosť.