Finančná gramotnosť ako základný pilier konkurenceschopnosti - Štúr, Milan
Prieskum finančnej gramotnosti.. Výsledky finančnej gramotnosti u žiakov a študentov. Možnosti podpory finančnej gramotnosti v procese celoživotného vzdelávania.