Adam Michnik: Svoju šancu sme nepremárnili - Leško, Marián
Rozhovor s poľským publicistom, historikom a komentátorom Adamom Michnikom. Téma rozhovoru - odchod premiéra DonaldaTuska do Bruselu, sankcie Európskej únie proti Rusku a ich vplyv na poľskú ekonomiku, postoj nemeckých politikov voči Putinovi a jeho politike, budúcoročné parlamentné voľby v Poľsku a Občianska platforma, oligarchický systém z Východu, prečo je Poľsko úspešné vo využívaní eurofondov.