Prepojenie teórie a praxe z pohľadu zamestnávateľských subjektov absolventov Farmaceutickej fakulty a Prírodovedeckej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave - Breveníková, Daniela
Zisťovanie názorov zamestnávateľských subjektov na prepojenie teórie a praxe vysokoškolského vzdelávania vo všeobecnosti a osobitne vzdelávania na Farmaceutickej a Prírodovedeckej fakulte UK v Bratislave.