Rezervy – účtovný a daňový pohľad - Dobšovič, Dušan
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Rozdelenie rezerv a vysvetlenie spôsobu ich použitia. Praktické príklady pre lepšiu názornú predstavu.