Spoločné podnikanie manželov - Strählová, Jarmila
Jednou z možnosti podnikania podnikateľa – fyzickej osoby je aj spoločné podnikania s manželkou alebo manželom. Fyzická osoba, ktorá sa rozhodne, že bude podnikať spolu so svojim životným partnerom, môže postupovať viacerými spôsobmi. Aké sú možnosti v rámci platnej legislatívy pre podnikajúce fyzické osoby, aké sú ich povinnosti a ako by mali postupovať pri vedení povinnej evidencie.