K otázkam zvyšovania úrovne ekonomickej a finančnej gramotnosti - Szarková, Miroslava, 1951-
Ekonomická a finančná gramotnosť a jej význam v rozhodovacích procesoch všeobecne. Faktory, ovplyvňujúce ekonomické rozhodnutia manažérov. Projekty OECD, zamerané na zvyšovanie ekonomickej gramotnosti občanov.