Čokoláda z Bratislavy neodíde - Haluza, Ivan
Krátka história vzniku bratislavského Figara, ktorého zakladateľom bola cukrovinkárska rodina Stollwerckovcov. Bývalé názvy podniku - Jacobs Suchard Figaro, od prelomu milénia - Kraft Foods Slovakia a v súčasnosti firma prešla pod novozaloženú skupinu Mondelez. Investície do modernizácie výroby. Export štyroch pätín bratislavských čokolád či praliniek. Privátne značky cukroviniek ako stále silná konkurencia.