K otázkam skvalitňovania ekonomického vzdelávania v SR - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Dôležitosť ekonomického vzdelávania a prístupy skvalitňovania ekonomického a finančného vzdelávania občanov v SR. Úrovne ekonomického vedomia občanov SR oproti krajinám Európskej únie.