Efektívny dopyt po vybraných kultúrnych podujatiach na Slovensku - Pompurová, Kristína
Analýza uspokojenia dopytu po vybraných kultúrnych, hudobných podujatiach na Slovensku z hľadiska cestovného ruchu.