Environmentální účetnictví - výzva pro teorii i praxi - Šimíková, Iris
Formovanie variánt environmentálneho účtovníctva, ktoré budú prakticky a teoreticky plniť požiadavky 21. storočia v oblasti poskytovania informácií o vplyve podniku na okolité prostredie.