Rodová problematika v sociálnej práci s rodinou - Brozmanová Gregorová, Alžbeta
Analýza základných východísk rodovej problematiky v sociálnej práci a priblíženie oblastí, ktoré sú vo vzťahu k tejto téme pri práci s rodinou kľúčové. Čo znamená rodovo citlivý prístup v sociálnej práci s rodinou, respektíve čo znamená integrovať rodový pohľad do praxe sociálnej práce. Text je zameraný skôr na teoretickú analýzu. Význam poznania rodových stereotypov.