Prečo je flexibilita práce dôležitá? - Filipová, Mária
V príspevku je pozornosť venovaná dvom sféram života jednotlivca – pracovnej a rodinnej, ich vzájomnému prepojeniu a zosúlaďovaniu týchto sfér prostredníctvom foriem flexibility práce. Podrobne sú predstavené jednotlivé formy flexibility práce a pozornosť je venovaná ich významu najmä pre zamestnávateľa a zamestnanca, ale v širšom kontexte aj pre spoločnosť.