Chlapi tohto leta - Malovič, Pavel
Vrchol starostlivosti o mužské telo v období rozkvetu Rímskej ríše. Vplyv luxusného konzumu na život a správanie mužov. Metrosexuáli a übersexuáli. Gastrosexuáli a obľuba kvalitného jedla. Technosexuáli. Spornosexuáli a uprednostňovanie fyzickej krásy.