Kariéra lekára a významné predpoklady jej rozvoja - Matulčíková, Marta, 1964-
Ekonomické a spoločenské zmeny menia charakter prípravy a realizáciu kariéry. Rozvoj medziodborových vedomostí a zručností v ďalšom vzdelávaní lekárov. Sociálna mobilita a kariérny rast v súčasných podmienkach.