Skúmanie vybraných aspektov nezamestnanosti v okrese Krupina - Fiľa, Milan
Analýza a hodnotenie aktuálneho stavu nezamestnanosti, ako aj vybrané aspekty samotných príčin nezamestnanosti na území okresu Krupina, ktorý je z daného hľadiska problémovým regiónom v dôsledku nadpriemernej miery nezamestnanosti.