Analýza nárokov absolventov Pedagogickej fakulty, Rímskokatolíckej Cyrilometodskej bohosloveckej fakulty a Evanjelickej bohosloveckej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave na rozsah ekonomického vzdelávania poskytovaného nimi absolvovanou fakultou - Litomerický, Juraj
Názory absolventov neekonomických študijných programov troch fakúlt Univerzity Komenského v Bratislave na rozsah ekonomického vzdelávania poskytovného ich fakultami.