Finančné zdroje a výkonnosť poľnohospodárskych podnikov v SR - Grznár, Miroslav
Finančná pozícia poľnohospodárskych podnikov v SR v kontexte s poľnohospodárskymi podnikami v EÚ. Vplyv finančných zdrojov na výkonnosť poľnohospodárskych podnikov. Analýza finančnéj pozície podnikov v produkčných podmienkach SR.