Vzdelanie a vzdelávanie ako nástroj zvyšovania flexibility na trhu práce - Hronec, Štefan
Vzdelanie a vzdelávanie z pohľadu trhu práce. Kvantitatívna analýza vzťahu medzi vybranými ukazovateľmi vzdelania a trestnou činnosťou vo vybraných krajinách EÚ. Uplatnenie na trhu práce v závislosti od vzdelania.