Zamestnávanie študentov na dohodu a trvalý pracovný pomer v roku 2014 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Študenti a zdaňovanie príjmov z pracovnoprávnych vzťahov. Výpočet čistej mzdy študenta VŠ - zamestnanca v pracovnom pomere v roku 2014. Dohoda o brigádnickej práci študentov - uplatnenie odvodovej výnimky vs. platenie poistných odvodov. Odvody študenta a zamestnávateľa z dohody o BPŠ v roku 2014. Výpočet čistej mzdy študenta VŠ pracujúceho na dohodu o BPŠ v roku 2014. Zmeny od 1.7.2014 v súvislosti s novelou Zákonníka práce týkajúce sa dohôd vykonávaných mimo pracovného pomeru.