Flexibilné formy zamestnávania v krajinách EÚ v širšom legislatívnom kontexte politiky zamestnanosti v Slovenskej republike - Jusko, Peter
Identifikácia možností využitia flexibilných foriem zamestnávania uplatňovaných v jednotlivých krajinách Európskej únie vo vzťahu k existujúcej legislatívnej úprave politiky zamestnanosti v Slovenskej republike so zameraním na vedecko-pedagogických zamestnancov vysokých škôl. Záver príspevku prináša charakteristiku koncepcie flexikurity ako možnosti ďalšieho rozvoja flexibilných foriem zamestnávania.