Preukazovanie nárokov na daňové odpočty v roku 2014 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Štyri nezdaniteľné časti základu dane, ktoré si môže daňovník uplatniť za zdaňovacie obdobie roku 2014. Podmienky, za ktorých si daňovník môže uplatniť daňové odpočty.