Majetkovoprávní samostatnost kapitálové obchodní společnosti a vybrané aspekty ochrany jejích věřitelů - Černá, Stanislava
Postavenie veriteľa vo všeobecnosti. Ochrana veriteľa nástrojmi obchodných korporácií v širšom a užšom zmysle.