Uplatňovanie paušálnych výdavkov FO v roku 2014 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Optimalizáciu daňovej povinnosti v roku 2014 môže daňovník - fyzická osoba dosiahnuť aj vhodnou kombináciou uplatňovania daňových výdavkov v rámci určitých skupín príjmov podľa paragrafu 6 zákona o dani z príjmov. Daňovncici - FO si môžu uplatňovať paušálne výdavky vo výške 40 percent z hrubých zdaniteľných príjmov.