Kariéra lekára a potreby ekonomických vedomostí a podnikateľských zručností absolventov Lekárskej fakulty - Matulčíková, Marta, 1964-
Požiadavky kladené na lekárov a zložky ďalšieho vzdelávania. Možnosti práce lekárov v rámci živnostenského zákona. Základné ekonomické vedomosti a predstavy o možnostiach súkromnej praxe pri plánovaní vlastnej kariéry.