Prepojenie teórie a praxe z pohľadu zamestnancov lekární - absolventov Farmaceutickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave - Breveníková, Daniela
Ekonomické predmety z pohľadu farmaceuta v praxi, zamestnancov lekární, ktorí absolvovali štúdium na uvedenej fakulte. Identifikácia požiadaviek na doplnenie študijných programov na Farmaceutickej fakulte UK v Bratislave.