Vybrané aspekty ochrany spotrebiteľa pri zmluvách uzavretých na diaľku - Kesselová, Katarína
Zmeny v právnej úprave spotrebiteľských zmlúv uzatváraných na diaľku prijatých na základe smernice o právach spotrebiteľov (2011/83/EÚ).