Tvorba prostredia pre kreatívnu triedu na lokálnej úrovni - Žárska, Elena, 1955-
Výsledky prieskumu uskutočneného dotazníkovou metódou medzi študentmi - nositeľmi kreatívnych profesií pre získanie poznatkov o nárokoch, potrebách, podmienkach pre pritiahnutie kreatívnej triedy do mesta.