Ako pracovať menej a mať viac času pre seba - Jarošová, Jana
Efektívne prerozdelenie pracovného času prináša pozitívny efekt pre firmu. Snaha o vyváženie pracovného a osobného života. Pracovná záťaž. Krivka denného pracovného výkonu. Výkonnosť v priebehu pracovného týždňa.