Mají rozvinuté ekonomiky šanci obnovit průmyslovou výrobu? - Neumann, Pavel
Historcký náčrt podmienok alokácie a realokácie priemyselnej výroby. Nové podmienky návratu priemyslu do vyspelých krajín. Predpoklady, výhody a úskalia reindustrializácie.