Kvalitu kávy ocenia, ale na zľavu si počkajú - Raševová, Kristína
Kategória kávy v medziročnom porovnaní tržieb na slovenskom maloobchodnom trhu klesla. Spotrebitelia chcú tovar za dobrú cenu. U malých obchodníkov sa káve darilo lepšie.