Dosahy krízových javov na trh s nehnuteľnosťami - Nemcová, Daniela, 1963-
Vybrané zmeny a charekteristika dynamiky niektorých ukazovateľov vývoja na trhu s nehnuteľnosťami. Príčiny spustenia krízy, globalizácia finančných trhov a otvorenie finančného a bankového sektora. Zamestnanosť v oblasti nehnuteľností v hospodárstve SR.