Práca na dohodu zmeny v roku 2014 - Válek, Juraj, 1981-
Odvádzanie platieb do zdravotnej a Sociálnej poisťovne pri práci na dohodu. V súvislosti s povinnosťou platiť poistné na jednotlivé kategórie sociálneho poistenia budú mať z týchto fondov dohodári aj jednotlivé nároky.