Ženy v ekonomii - laureátky ekonomických ocenění: Anne Osborn Krugerová - Sirůček, Pavel
Anne Osborn Kruegerová ako nositeľka Ceny Bernharda Harmisa., ako jediná žena z doterajších 25 laureátov za významný prínos vo výskume resp. výučbe na poli medzinárodnej ekonómie.