Ingerencia procesu verejného obstarávania na zmluvy uzatvorené na základe tohto procesu - Duračinská, Jana
Problematika ingerencie procesu verejného obstarávania na zmluvy uzatvorené na základe procesu verejného obstarávania a v tejto súvislosti aj interakcia princípov verejného obstarávania a princípov obchodno-záväzkových vzťahov.