Využitie agentskej teórie v riadení sociálneho podniku - Markovič, Peter, 1974-
Potenciálne riešenie manažérskych konfliktov v podmienkych sociálneho podniku. Príbuzné situácie ako v podnikateľských subjektoch založených na účely zisku. Etické princípy a ciele sociálneho podnikania.