Harmonizace profesního a rodinného života v kontextu soudobých trhů práce - Kotýnková, Magdaléna
Náčrt základných trendov v premenách trhu práce a ich dopad na zamestnanosť žien a možnosti harmonizácie profesijného a rodinného života.