Prekonávanie rizika v investičných projektoch - Belanová, Katarína, 1978-
Vymedzenie pojmov riziko a neistota v investičnom rozhodovaní a charakteristika jednotlivých fáz analýzy rizika investičných projektov. Prekonávanie rizika v investičných projektoch.