Energetická bezpečnosť v podmienkach SR - Gubáš, František
Teoreticko-metodologický pohľad na definíciu energetickej bezpečnosti. Strategické dokumenty v oblasti energetickej politiky SR. Strategický cieľ energetickej politiky SR a energetická bezpečnosť.