Strategické suroviny a EÚ - aktuálna výzva pre krízový manažment - Ondrušek, Miloš
Vybrané problémy svetovej bezpečnosti. Riziká vyplývajúce zo súčasného stavu zásobovania EÚ strategickými prírodnými zdrojmi.