Integrovaný manažment zavlečených druhov - Eliáš, Pavol
Dôsledky globalizácie v prípade šírenia druhov organizmov za hranicami ich pôvodných areálov. Integrovaný manažment si vyžaduje spoluprácu, postupy a nástroje na ich realizáciu na základe ďalšieho výskumu ochrany pred inváziami.