Atypické /flexibilné formy práce ako nástroj podpory zosúlaďovania pracovného a rodinného života - Ľapinová, Erika
Príspevok je venovaný problematike pozitívne flexibilných foriem organizácie práce a pracovného času ako nástroju podpory zosúlaďovania pracovného a rodinného života zamestnancov, s cieľom informovať a scitlivovať verejnú mienku o problematike u širokého spektra aktérov, ktorými sú nielen zamestnávatelia, ale aj štát, verejný sektor, neziskový sektor, i samotní jednotlivci a celá občianska spoločnosť. Ide o vysoko aktuálnu problematiku súčasnosti nielen na Slovensku.