Vývoj súdnej reštrukturalizácie v SR - Schwartzová, Zuzana
Analýza súdnej reštrukturalizácie a jej vývoj v SR za obdobie rokov 2006 – 2012. Kríza ako fáza životného cyklu podniku a metódy jej riešenia. Časový aspekt procesu reštrukturalizácie.