Key sub-disciplines and methods of technology planning in dynamic environment - Jemala, Marek
Predvídanie a strategické plánovanie technologického vývoja. Taxonómia kľúčových technologických plánovacích metód. Bibliometrická analýza a participatívne technologické plánovanie. Metódy technologického plánovania - modelovanie, simulácia, tvorba scenárov, interview, predvídanie, historická analógia.